sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Hyväntekeväisyyskampanja 2.7.-31.11.2010

Aloitamme neulontakampanjan Kittilän palvelutalojen ja kotihoidon asiakkaiden hyväksi. Kittilän Kädentaitajat haastavat niin yksityiset, mutta myös yhdistykset, kuten Martat, Lions Clubit, 4H-kerhon ja koulut osallistumaan tapahtumaan neulomalla tai lahjoittamalla tarvikkeita neulomista varten. Palvelukotien asukkaat tarvitsevat mm. villasukkia, ranteenlämmittimiä sekä kevyitä hartiahuiveja lämmittämään tulevana talvena. Ainoa toivomus on, että ne olisi valmistettu konepestävistä langoista.

Kittilän kädentaitajat ovat uudistuneella Kittilän Kesätorilla kahden kojun voimin, toisessa myymme tuotteita ja toisessa toimii neule-asema. Eli kojulla on paikalla pääsääntöisesti perjantaisin henkilö elokuun alkuun asti, jolle voi tuoda lahjoituksena lankoja ja sekä valmiita töitä. Kojuilla voi istahtaa neulomaan ja turisemaan kuulumisia, mutta voimme myös neuvoa, miten päästä neulonnan alkuun (ohjeen saa kirjallisena mukaan).
Syksyn tullen otamme edelleen lahjoituksia vastaan ja niitä voi tuoda esimerkiksi Kotilolle, SPR:n majalle.
Lahjoitamme kerätyt tuotteet joulukuun alussa eteenpäin. Tavoitteena on saada vähintään 100 sukka/ranteenlämmitin paria aikaan.

Tervetuloa mukaan hyvälle asialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti